- بونسای
نگهداریِ از بونسای
ابزارهای مورد نیاز
برای نگهداریِ ازاین گیاه به ابزارهای بُرشی قیچیِ باغبانی نیاز است. همچنین به بیلچه، آب پاش و سوهان (برای شکل دهی و صاف کردنِ بخشهای چوبی شده و مُرده درخت) و بنومیل (برای ضدِ عفونی کردنِ بخشهای بریده شده و جلوگیری از بیماریهای قارچی) نیاز است.
آبیاری
این گیاه ژاپنی نیز مانند هر گیاه دیگری به یک آبیاریِ کامل و منظم نیاز دارد و به دلیل این که این گیاهان از کشورهای آسیای جنوب شرقی میباشد به هوای مناسب گرم و مرطوب احتیاج دارند. پس بهتر است که برگ های بنسای را ۱ یا ۲ بار در روز با افشانه خیس شوند. تا رطوبت آن تأمین شود. همچنین دمای اتاق هم برای بنسای مناسب است. نور مستقیم خورشید باعث سوختن درختچه میشود و نورغیرمستقیم یا نور پشت پرده با حداقل یک متر فاصله برای بنسای مناسب میباشد.
آبیاری باید در تابستان بیشتر بوده و در زمستان کمتر باشد. از آبیاری بیش از حد هم خودداری شود چراکه باعث فساد و خفگی ریشه میشود. بهترین زمان آبیاریِ بنسای بعد ازغروب آفتاب میباشد. چون آب تا فردا صبح تبخیر نمیشود و همچنین نور باعث سوختنِ برگها نمیشود.
خاک
خاکِ بنسای به دما ، نور و شرایط محیط و از همه مهمتر به نوع گیاه وابسته میباشد که رطوبت ،هوا و مواد معدنی را به نسبت معمول در خود نگه میدارد. هر زمانی که به خاک دست زدید و خشک بود به ان آب بدهید و نباید زیاد خشک بماند. معمولاً یک روز در میان و بیش از سه روز نشود.
کوددهی
کود بنسای مناسب ، کریستالون و آهن میباشد که برای بامبو و برخی گل و گیاهان نیز میتوان استفاده کرد که باید یک قاشق از آن را در یک لیتر آب حل کرد و هر ۱۵ روز یکبار از آن آب را به گیاه داده. توجه داشته باشید که نباید هر دو کود را باهم استفاده نمائید. اگر از هر دو کود استفاده میکنید تقریباً یک هفته بین آنها فاصله انداخته و باقیماندهٔ آبی که با کود مخلوط شده را دور نریزید و در دفعات بعد استفاده کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.